Carbon laser behandeling in Eindhoven!

Carbon Laser Peeling is één van de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huidbehandeling. Deze behandeling is tegenovergesteld aan de huidige chemische peelings geheel pijnloos.

De behandeling

Carbon laser peeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wat een uitstekend zuiveringsproces voor een diepte reiniging is. Met de carbon peeling kan men vergrote poriën verfijnen, het verbetert ongelijkmatige huidstructuur door het verminderen van open poriën en verwijderen van gesloten comedonen (mee-eters), Mila’s en Papels.

De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermalcollageen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigt. De huid wordt van binnenuit stimuleert waar elasticiteit (collageen) ontbreekt.

Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op (actieve) acne, ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen (ouderdomsvlekken).

Gemiddeld is er voor optimale  huidverbetering tussen de 4-9 sessies per jaar nodig, afhankelijk van hoe de huid is gesteld. Voor blijvend resultaat word aangeraden om de CLP minstens 4-6 maal per jaar bij te houden. U mag elke 3-4 weken de behandeling herhalen. De CLP is ook geschikt voor een gevoelige tot zeer gevoelige huid!

Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 à 3 weken.

De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van:

  • lijntjes
  • grove poriën verkleinen
  • acne
  • littekens
  • verhogen van collageenproductie
  • het herstellen van een vette huid
  • comedonen (mee-eters)

RemoveitbymeCarbonlaserpeeling

Prijzen Carbon laser peeling

BehandelingPrijs
Totaalpakket inclusief: Reiniging van de huid, Carbon laser peeling, hydraterende masker en dagcrème€€ 60
Meerprijs hals en decolleté€ €20
Carbon laser peeling
kuur van 5 behandelingen
€ €240

Op al onze behandelingen gelden onze algemene voorwaarden.

Direct een afspraak maken?

AFSPRAAK MAKEN